lauantai 13. elokuuta 2011

V:n välikautta

Pienimmälle on kertynyt aika paljon pidettävää syksyksi, nyt toivotaan että ei tule heti tositosi kylmää. Ikää 4½kk ja pituutta 4kk ikäisenä 64cm, pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen kaveri.


Vpunainen (violetti?) Travallen 68cm ihana vauvahaalari, isosiskon peruja jo. Muistan nähneeni tälläisen tuttavan vauvan yllä, ja etsineeni sitä sitten raskaana jo että jos se vauva vaikka olisi tyttö :D Ja se löytyikin alesta sitten, samoin kuin tuo -50% VdT.
Ver de Terren fleecehaalari, 6m. Harmaa oikein hennon vaaleanpunaisella vuorella.
Harmaanruskea hattu on H&M, valkoinen Name It ja raidallinen pipo H&Mltä ja siskon peruja myös.

Ihana Cupcaken anorakki, 68cm. Ostettu paikallisen lastenvaateliikkeen loppuunmyynnistä -50%.
Keltanen takki 68cm on 30snt aarre ekotorilta, mutta en tiedä jääkö pitämättä kun on niin kirkas ;)
Harmaa pipo kuviolla H&M ja sekin siskon peruja, vaaleanpunainen Kivat alesta 5e, valkoinen pipo ÄP


Lisää ihanuuksia.. Kapphallin neulehaalari, 62cm ja ollut käytössä jo pari kuukautta. Ostettu myöskin alelappusella ;)
Violetti haalari on Mini Rodinin, koko 56/62cm mutta on 5cm jokasuuntaan isompi kuin tuo valkoinen? Tää on ihan oivallinen juuri näihin säihin, kun vaunuissa on helppoa laittaa peittoa jos on viileää. Haalari on löytö Sisukkaan ysmystä, 12e!

Työn alla näihin on vielä pinkki norjalainen myssy ruskealla sydämellä, hattu valmis mutta sydäntä en ole kyennyt virkkaamaan.
Viimeisen kuvan vaaleanpunainen pipo on neulottu bambulangasta ja tumput siihen työn alla edelleen (olleet jo 2kk, mutta mitä pienistä :D )


Tytöt kasvavat kovin sopivasti, että vaatteet tuntuvat menevän yksiin mitä säilössä sattuukin olemaan. Aika hyvin tuntuu olevan oikeaan vuodenaikaan sopivia nuo isosiskolta säilötyt vaatteet, vaikka isompi onkin syntynyt marraskuussa ja nuorin maaliskuussa.
Näin pienelle löytää myös vähällä vaivalla helposti alesta ulkovaatteita, paitsi ne välikausihousut koossa 68cm on tehneet tiukkaa. Ei ole löytynyt nopeasti vaaleanpunaisia, ei ruskeita tai pinkkejä. Joten liinassa tai repussa V kulkee haalarissa ettei tuuli niin ota ja takit farkkujen kera ihan muuhun käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti