maanantai 30. tammikuuta 2012

Tunnustus

"Tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen saajan pitää
kiittää tunnustuksen antajaa ja jakaa se
kahdeksaan ( 8 ) muuhun blogiin,ilmoittaa siitä heille
sekä jakaa kaikkien kanssa kahdeksan ( 8 ) tunnustusta
itsestään "


Taaperon Tyylillä - blogista sain jo hetki sitten tunnustuksen. On varmasti ollut jo kaikilla, joten en osoita sitä erityisesti kenellekään.
Josset ole vielä omaasi saanut niin ole hyvä!


1) Minulla ei ole ajokorttia, ja etenkin täällä "maalla" asuessa kolmen pienen lapsen kanssa se olisi ihan tarpeellinen, autolla päivisin kulkeminen olisi niin näppärää. Vielä ei ole kuitenkaan tullut niin pakottavaa syytä vastaan että ilmoittautuisin autokouluun :)

2) Urheilu ei ole mun kaveri. Otin loppuvuodesta pariksi kuukaudeksi baletin CityDealista-kävin kolmesti siellä. Olen harrastanut kyllä balettia säännöllisestikin muutama vuosi sitten, fudista, jääkiekkoa, koripalloa.. Ei vain ole vielä löytynyt sitä lajia mikä tuntuisi niin omalta että sinne jaksaisi jokaviikko raahautua.

3) Rakastan käsitöitä, etenkin neulomista. Aina on muutama työ kesken ja vielä enempi suunnitteilla. Ravelry on paikka jonne usein uppoutuu vaikka vain pikaisesti muka jotain etsisi.

4) Olen todella laiska pesemään pyykkiä, ja meillä on paljon vaatteita. Jos vaikka viikkon nyt ei mitään muuta kuin vaippoja tulisi pestyä, ei meiltä vaatteet loppuisi. Laiskan apuri on kuivausrumpu, ja en kyllä käsitä miten ollaan ennen pärjätty ilman sitä! Lajittelen liiankin tarkasti kuulemma monenkin mielestä, ja en pese mielelläni vajaita koneellisia.

5) Olisin isona varmasti hyvä lastenvaunujen myyjä. Katselen aina mallistot kun tulee uusia, päähän jää ominaisuudet hyvin ja muistan erinäisiä kuoseja+merkkejä niin että tunnistan kuvista muutamien vuosienkin takaisia. Yksi ehdottomasti lemppariaiheita erilaisilla foorumeilla :D Meillä on autossa ja eteisessä nyt rattaat 10,11 ja 12; joista kahdet myin eilen pois ja tilalle tarvittaisiin NE matkarattaat..

6) Kaikki lapset ovat nukkuneet meillä perhepedissä, esikoinen ekat kuukaudet, keskimmäinen melkein 3v ja V:llä ei ole edes omaa sänkyä (raukka ;) ). Samoin kahden kanssa ollaan osakestoiltu ja yhden kanssa täyskestoiltu päiväkodissakin. Ja kantoliinat.. Ekan käärin päälleni jo ennen omia lapsia, ja olenpa ehtinyt kantoliinailtoja+esittelyjä vetämään sekä tukihenkilönä toimimaan. Ja nyt kevääksi ettei tylsää tule, suunnittelin imetystukikurssille osallistumista.

7) Olen oppinut pitämään kotiäitinä olosta tässä vuosien kuluessa. Ekan kerran hain kouluun esikoisen ollessa alle puolivuotias, mutta en päässyt. Olisin kuitenkin ollut ihan valmis silloin lähtemään. Sitten syntyi toinen lapsi, otin itselleni päivien täytteeksi yhdistyshommia, perhekahvilavastuita.. Nyt tässä juuri mietin että apua, pitäisi miettiä varmasti töitä/koulua, kun kaksi vuotta ja sitten V on kolmen.

8) Meillä on paljon lastenvaatteita. Mutta suurin osa niitä on tullut kirppiksiltä ja alesta, harvoin ostan mitään Ihan täydellä hinnalla. Syön iltapalan tietokoneen ääressä kun koko muu perhe nukkuu ja notkun katselemassa tarjouksia. Mulla oli vakaa aikomus käyttää toisella ekan vanhoja vaatteita pääosin, mutta ne vähän jäi kun iskin silmäni uusretroon. Ja aikomus tuli taas, että kun kaksi perättäistä tyttöä, eihän se vauva mitään tarvitse! Oon tässä napsutellut uusretrot menemään ja en osaa niitä käyttää. Ja haalinut tilalle kaikkea hempeämpää

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogiisi juuri kun olit jättänyt kommentin Ihmeiden aika ei ole ohi- blogiin. Kirjoitit siellä että teille syntyi myös 4400g tyttö ja on nyt 10kk, pisti heti silmään kun sama juttu meillä, samalla painolla ja maaliskuussa 2011 syntynyt tyttö meiltä löytyy. Kiva aina löytää saman ikäisiä lapsia blogeista, jään mukaasi seuraamaan
    -Nina-

    VastaaPoista
  2. Mukavaa :) Oonkin huomannut muutaman blogitutun listassa sun seurantablogin, mahtoikohan sun blogi olla joskus alussa avoin; vai muistanko vain väärin?

    VastaaPoista