tiistai 17. huhtikuuta 2012

NukkumistaV on muutaman päivän päästä 1v1kk.
On aina ollut sellainen "hyvä nukkuja", joka tarkoittaa sitä että ensimmäinen yösyöttö 3pv ikäisestä saakka oli 6-7 aikaan aamusta, lopulta jääden pois itsekseen tosi aikaisin verrattuna sisaruksiinsa.
Tähän saakka on siis nukuttu perhepedissä ihan paria yötä lukuunottamatta.
Matkasänky ei ollut menestys, eikä myöskään rattaat vaikka kuinka oli nuha :)


Nyt tila kuitenkin loppuu jo vähän kesken, ja V pääsee kyllä hyvin unisenakin peruuttaen sängystä alas. Toiveena olisi saada tytöt nukkumaan muutaman vuoden sisällä samaan huoneeseen.
Keskimmäiselle ostettiin silloin 1½v iässä Ikean Minnen valkoisena. Tosin vasta 3v ikäisenä siirtyi kokonaan perhepedistä sinne, en tiedä miten hyvin siinä putoamatta pieni pysyy?


Jo nyt jos V:n jättää nukahtamaan meidän sänkyyn ja menee itse vaikka vaan seinän taaksen hammaspesulle, salamana karkaa pois sängystä ja herättämään isosiskoa :D Voin vaan kuvitella että kauanko sitä iltaisin istuttaisiin ja odoteltaisiin nukahtamista.


Toisaalta tuntuu myös kovin hassulta yli enää näinkin isolle ostaa pinnistä, vaikka olisihan niitäkin saatavissa muokattavia. Menisi sama sänky sitten useamman vuoden esim ilman laitaa. Stokken Sleepi olisi ihana, hintaa vaan on aika paljon ja lisäkustannuksia tulee jos sen haluaisi muuttaa Junior-malliseksi.

Onneksi tässä nyt ei mitään hirveää kiirettä ole miettiä asiaa...

3 kommenttia:

  1. Heip, mä postailen tästä asiasta ja meidän ratkaisusta huomenna, pysyhän kuulolla :)))

    VastaaPoista
  2. Millillä on stokken pinkkis... Ensin se oli pikku "kehtona" sitten normi sleepi kokoisena ja nyt sleepinä ilman laitaa. Voin suositella sitä kyllä, mutta jos rehellisä ollaan en mäkään sen hintaista sänkyä enään tossa vaiheessa ostaisi, kun käyttö ikä on jo aika lyhyt.

    VastaaPoista
  3. Joo, 600e pintaan se taitaa maksaa. Eikä sitten toisaalta edes ole takuita, että suostuisiko V nukkumaan edes siellä :) Käyn tänään katsomassa meille vähän stokken tapaista ovaalia sänkyä, toivottavasti se on hyväkuntoinen! :)

    VastaaPoista