torstai 3. toukokuuta 2012

Kenkiä :)Meille mahtuu hyllyyn vielä parit kengät ;)
Ja kesän sandaaleista on 2/3 hankkimatta.
Heppo.fi on alentanut hurjan määrän kenkiä, alekoodilla
 4GfqmGQ99
saa jopa niistä alennetuista vielä -10% pois.

5 kommenttia:

 1. Mä sorruin tilaamaan päivällä tuolta hymmm kentaankohan myöntää... k a h d e k s a t kengät.... ja kaikki millille tosin otin osan niin reiluna, että menee vuoden päästä keväällä tai ehkä sitten syksyllä vasta ja osa tulee heti käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Meidänkin hyllyyn on nyt tulossa yhdet kengät lisää :)

  VastaaPoista
 3. Kahdeksan on aika hyvä määrä :D
  Otin nuo aika summassa, koska en löytänyt mittaa+kumpikaan isommista ei suostunut antamaan jalkaansa mitattavaksi.. Ilta ei ole muutenkaan homman ehkä ideaalein aika x) Joutunee jatkamaan shoppailuja näköjään vielä kumisaappailla ainakin-meiltä on hajonnut 7kk aikana 4 paria saappaita.

  VastaaPoista
 4. Meillekkin tulee kolmet saapaat :) Tilasin ne kahdet muumi saappaat toiset oli talvi versio ja toiset normi ja tbl:n pinkit saappaat huusi päästä meille. Muumi jutut ei ole omaan mieleen, mutta pikku neiti tykkää niistä hurjasti ja ajattelin sitten kerätä hyvä äiti pisteitä ;) (saappaat, kun jää kuitenkin aina pitkälti lahkeen alle piiloon samaan en olisi paidassa joustanut)

  Enkä osanut päättää tuleeko meille mustat vai valkoiset lacostet, joten otin molemmat... kavatin balleriinoille jäi hintaa joku 8e hintaa eihän niitäkään olis sinne voinut jättää?!?! Dieselin nilkkaremmi sandaalit oli myös niin herkut ja hintakin oli vaan joku 15e... ja kun aloin karsimaan mies sanoi, että ota kaikki niin ei tarvi kohta jättää toista tilausta ;)

  VastaaPoista
 5. Joo hinnat ei ollut pahoja kyllä :) Ei ihan määrättömästi voi kenkäpareja ottaa per lapsi, koska äkkiä niitä on kaikkialla. Aattelin että pärjäiltäisiin nyt saappaat-lenkkarit-tennarit-kangaskengätx3 lasta, kunnes alkaa sandaalikelit

  VastaaPoista