keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kuvin.

Viimeviikolla käytiin kaupungilla ostamassa isommille silmälaput+huivit merirosvojuhliin. Isommat ei hirveästi halua että valokuvataan, vaikka on aina kuvattu ja kohtuullisen paljonkin, niin usein sanovat että ei kiitos.


Pipon on kappiksen, käännettävä-toinen puoli polkadot vpun+valkoinen
Takki benetton, 80cm ja hihaa saa kääntää.
Lasit Julbo 1. mahtuu edelleen hyvin
Farkut isoveljen vanha vuorelliset, H&M


Toinen kuva on eiliseltä, viikonloppuna pystytettiin tramppa. V ekaa kertaa testaamassa!


Hattu benetton, edessä valkoinen pupu hopealla reunustettu
Anorakki cupacake, 68cm ja viimevuodelta.
Housut isosiskon vanhat, name it 74-80cm
Kengät ecco

7 kommenttia:

 1. Onpas ihania kuvia :) Benettonin takki on kyllä hurjan nätti. Merkin takit on vaan todella väärän mallisia meidän lyhytkätiselle neidille... takissa kun on aina super pitkät hihat!

  VastaaPoista
 2. Ihana iso neiti jo, miten nämä kasvaa niin nopeasti, tuntuu että juuri vasta hänkin syntyi!!

  Kun CC:n takki ja julbot jäävät teille pieneksi niin tänne voi tarjota ;) Olisivat meidän vauvalle varmaan ensi keväänä juuri passelit!

  Meidän S toivoo kovasti jättitrampoliinia, mies jo vähän niinkuin taipui mutta jostain syystä minä en oikein ole vielä lämmennyt..

  VastaaPoista
 3. V on vähän lyhytkätinen myös, muuten takki tuntuu ihan sopivalta. Mutta tikkitakissa ei onneksi haittaa, että hihaa kääntää, mua ainakaan :) Tytöt samistelee, isosikolla on vpunaisena sama takki. Sai hetken etsiä noita :)

  Meille ostettiin viimekesänä jo tuo trampoliini, ja on sillä pompittukin varmasti koko rahan edestä. Kaikki aikuiset kummeista lähtien kun lapset on saatu nukkumaan.. :D
  Tänään viimeksi mun pikkuveli tuli kaverilaumansa kanssa, ja hyvin mahtui 5 12v poikaaki sinne!
  Lotta koetan muistaa sut, mietin vielä että laitanko säilöön kun tuo on niin ihana <3

  VastaaPoista
 4. Oivoi, olen jo 3kk aikonut hankkia Jerrylle joko baby banzit tai jotkin muut remmilliset aurinkolasit, mutten jostain kumman syystä ole ikinä saanut aikaiseksi. Kivalta näyttää teidän neidin lasit, minkä merkkiset ovat? Aina saa ratastellessa vedellä verhon eteen ettei aurinko paista pojan silmiin..

  VastaaPoista
 5. Ahaa, siellähän se lasien merkki lukikin ;)

  VastaaPoista
 6. Noista siis saa tuon nauhan pois, jos pysyy päässä ilmankin-meillä ei pysy :)
  On tykätty julboista kovin, niitä on isommilla koossa 3 ja V:n lasit on kokoa 1. Ostettiin 3kk ikäiselle viimevuonna, ja edelleen mahtuu.
  Noissa ei ole oikeaa ja nurjaa puolta, eli on aina oikeinpäin kasvoilla. Samoin sankoja voi taivutella lapsen käsissä, vaikka sangat niistä ei käänny.

  VastaaPoista
 7. Tuo Kappiksen pipo on kyllä kiva :)
  Etsin muuten sitä tunnustus kohtaa (kerrankin aikaa kaikkeen kivaan... :)), mutta en löytänyt. Pitiskös siinä vastata joihinkin kysymyksiin :)?
  Niin ja kiitokset vielä siitä :)

  VastaaPoista