maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kotona :)

Huhhei, reissusta palattu. Aikamoinen määrä pakattiin taas tavaraa, kun oli tarkoitus viipyä useampi yö.
Autoon tungettiin mm. rattaat, matkasänky patjoineen (joka lainattiin reissua varten, ei ole vielä tässä kuuden vuoden aikana tarvittu koskaan ennen), muutamat parit kenkiä per nenä, uimakamoja, tyynyä, unileluja, kantoreppu, vaippoja, hattuja ja aurinkolaseja, takkeja, kassitolkulla vaatteita (V sotkee pari vaatekertaa päivässä ja isommille sentään yleensä riittää 2 yläosaa+1 alaosa päiväksi), ikeakassillinen vauvakamoja joita me ei enää tarvita, leluja, juomapullot, tuttipullot, aurinkovoiteet+antihistamiinit, maitoresepti.. lista on aika loputon :D


Suuntana oli turku, oli ihanaa kävellä aamukahville torille ja käydä kirppiksellä. Käydä tutuissa puistoissa, ja nähdä siellä tuttuja, liikkua kävellen paikasta toiseen. Nähdä sukulaisia ja ihana uusi mini tulokas, kummeja ja kavereita-harmi vaan että aikaa tuntuu olevan rajallinen määrä jokakerta.
Oli mukavaa olla kävelymatkan päässä keskustasta, lapset käveli matkan noin vartissa. Kiireettömiä aamuja kun viimeisenkin herätessä kukaan ei ollut lähtenyt mihinkään vielä, katusoittajia ja se kotoinen tunnelma joka iski aika nopeasti. Kuitenkin sopivasti kaikkea vilinää, jota ei täällä kotona oikein ole..
Ei ollut yhtään hankalaa vastata, kun kysyttiin että kaipaatko takaisin aina  välillä.


Lapset on ihan kesärytmissä (ja toivottavasti jatkuu kotonakin) ja monta aamua on alkanut kympiltä vasta. Päiväkotirytmeihin on paluu vasta elokuussa, ennen sitä varmasti ehditään poiketa mm. siellä muumimaailmassa, joka jäi väliin sateen vuoksi tällä kertaa. Aleista ei juuri mitään tarttunut mukaan, yksi hattu, parit leggarit ja hame, muutamia paitoja. Minä sain myös kurkkukivun viikko sitten, joka ei ole vieläkään parantunut.

Vielä taidan tässä nauttia rauhasta ja sisustustarraa etsimään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti