sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Emmaljunga Ozone lopetetaan?

Ruotsin puolella huhutaan että Emmaljungan Ozonen valmistus lopetettaisiin kuukauden kuluttua, kun uusi mallisto kesäkuussa taas julkaistaan.
Arvellaan että noin kuukauden verran tehtaalta saisi tilattua kyseisiä rattaita, joten jos olette aikeissa tilata niin varmasti nyt olisi sen aika.
Tokihan tilalle voisi tulla esim. ilmakumilliset tai heittoaisalliset (edeltäjä city cerox 360, heittoaisalla) rattaat, tai sitten ei mitään tämän tyylisiä. Aikalailla samanlaisethan ovat Scooter S ja viimevuonna julkaistut Monkeyt.
Joten odottelemisiin, mitä saadaan seuraavaksi nähdä :)

2 kommenttia:

 1. Onneksi kerkesin ostamaan Ozonet uutena,vieläpä uskomattoman edullisella hinnalla... Ovat kyllä niin kivat rattaat että harmi jos loppuu eikä muuta vaihtoehtoa tule tilalle...

  Monkeystä en pidä ollenkaan ovat vähän kuin "nukenrattaat" ,vaikka ajatuksena toki hyvä et saa myöhemmin sisarusrattaisiin yhdistettyä osia. Mielestäni Bugaboo on tässä suhteessa tehnyt paljon järkevämmän tuotteen Donkey rattaiden muodossa. Tai ainakaan meillä ei niin isoa runkoa kuin Monkey tuplissa on,ole mahdollista säilyttää sisällä niin etteivät olisi tiellä...

  Mut nää on vaan mielipiteitä ja makuasioita;)
  Mielenkiinnolla odotan myös uusia kuoseja ja mahdollisia mallimuutoksia;)

  VastaaPoista
 2. kuppi-istuin on ihan pop :) ja siihen mahtui testaustilanteessa 5v lapsi vielä kuomun alle istuskelemaan, että pitäisi mennä ihan koko vauvaiän :)

  VastaaPoista