tiistai 18. kesäkuuta 2013

Dc-Fixatut rattaat


Kesän tullen unirytmi on heittänyt ihan ketulleen taas, monesti katson vielä kello 2:22 yöllä, ja sitten aamulehden kolahdettua laatikkoon siitä hetken päästä nukahdan.
Yön pimeinä tunteina näin muutamia kivoja kuvia buggigsista , jotka oli muutettu nopeasti ja näppärästi teipin avulla mustiksi (ja pinkeiksi alhaalta, seeprakuviolliseksi..).

 Teipatun kohtalon oli saaneet niin Frogit, Cameleonit, Buffalot ja Donkeytkin ennenkuin musta rungon väri tuli valikoimiin.
Ruotsalaiset sanoo Dekorplast (jolla googlettelin) ja itse käytin Dc-Fixiä, kun sitä kaapista löytyi-yksi rulla riitti vaikka niitä hutejakin HIUKAN tuli.

Alku on ihan simppeli, irroita kaikki irroitettavat osat, varaa mattopuukko+sakset, mitta ja kynä.
Rungosta pyyhi liat pois ja eikun hommiin, oma innostus taas olikin taitoa suurempi ja kyllähän kesti ja kiroilutti, mutta onneksi muu perhe oli unten mailla..
Ihan läheltä ei passaa katsoa, jotain kurttuja jäi jotka korjaan kunhan hommaan taas jaksan ryhtyä, tämähän onneksi lähtee kohtuullisen helposti repimällä irti.
Huom. kuvassa ei ole se paha ruttu ;)
Mattopuukkoa käytin noihin muttereihin/ruuveihin joidenka yli se teippi Ei Nyt Vaan Mennyt siististi, joten se piti varovasti siitä aukoa.

1 kommentti: