sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Alelöydöt

Kappahl mainosti tekstiviestillä viikolla alehintoja puoliksi, ja suunnattiin sinne täydentämään lasten sukka&alusvaate-laatikoita.
Löytyi koululaistakki keskimmäiselle, koko 128cm. Tyttö on 116cm pitkä, takki olisi jo pidettävä vaikka hihat onkin vähän pitkät, kokeiltiin sitä luistelureissun ajan ja sitten kaappiin säilöön. Woxon housut on ollut käytössä koululaisella ja ei ole vielä rikki eikä jalat kastuneet, joten ilman epäilyksiä kannettiin takki kassalle.
Hintaakin jäi 25e :)
 
Seppälän sivuilta on kadonneet muuten täysin lastenvaatteet? Pyörähdettiin myös seppälän kautta, keltaiset housut on sieltä. Koko on 98cm ja saa lahkeita kääntää aika reilusti, 3v on aika pieni (kotimittauksella edelleen 93cm).
Kissapipo on lindexilta.3 kommenttia:

 1. Mä "itkin" just perjantaina Kappahlissa, kun olisin tuon takin halunnut mustana, mutta ei ollut kokoa - hinta oli todellakin miellyttävä teknisestä takista! Valkoista en voi meidän sotkuli-typylle ostaa ;D

  VastaaPoista
 2. Perjantaina oli mustia ja sinisiä, mutta ne oli kuulemma ei. On meillä harmaa sitten kurasäälle..
  Esikoiselle en uskaltanut ostaa kysymättä, ja kotona selvisi että se olisi halunnut samanlaisen. Kappis oli kiinni tänään ja huomenna eikai enää ole voimassa..

  VastaaPoista
 3. Alelöydöt on parhautta! :)

  VastaaPoista