keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kokopulmia


3v7kk, mittakuvassa.a 97cm,

Aina ei mene maut yksiin, kun lapselta alkaa jo löytyä mielipidettä vaatteiden väriin- käytiin katselemassa toista haalaria koska se on varmasti takkia ja housuja näppärämpi päiväkodissa. Jemmassa on kyllä hopeiset toppahousut ja vaaleanpunainen takki, mutta ne saa kyllä odotella lumia.

Itse olin ihastunut kuvissa Molo Kidsin pinkkiraidalliseen, mutta V ei suostunut edes sovittamaan. Mutta olisi halunnut sovittaa pinkkiä karvahupullista Reiman untuvahaalaria.. Ja tätä, mun mielestä (:D) aika poikamaista haalaria, joka kuulemma on ihana rainbowdash-haalari.
Kuvassa oleva haalari on kokoa 98cm, lahkeet rytyssä, käsi miltei hihan sisällä piilossa ja haara jossain polvien yläpuolella.

Viimevuonna V oli 94cm, eli kasvanut vuodessa 3cm, eli aika vähän.
Että oisko meille sopiva nyt sitten 98cm vai 104cm, liika kasvunvara ei ole hyvä mutta jatkuuko kasvu yhtä
tasaisen hitaana vai tuleeko joulukuussa 5cm spurtti? :D
Saa tarjota myös jos jollain on tämä 98cm raitahaalari jouten..

3 kommenttia:

  1. Meidän 4v on myös pikkuinen. Ostin sille kaksi vuotta sitten välikausipuvun ja myyjän mielestä oli hyvä idea ostaa reilu, kun ne voi niin nopeasti yhtäkkiä kasvaa ja niin edelleen. No, puku ostettiin ja sitä rutussa käytettiin ja se on sopiva niinkuin nyt :D Ensi viikolla on neuvola, veikkaan, että metri on mennyt just rikki.

    VastaaPoista
  2. Meidän tarhassa on niin monta lasta tuossa haalarissa, että ihmettelen, miten kukaan löytää omansa siitä joukosta :D Siis lapsen.

    VastaaPoista
  3. Meillä ei ole yhtään :D lopulta meille tuli pinkki ja sininen, joista on käytetty lähinnä sinistä kun se on tyttären lemppariväri (=en jaksa aamuseiskalta tapella lukemisesta)

    VastaaPoista