torstai 12. maaliskuuta 2015

Alevinkki

Lumet alkavat sulamaan pikkuhiljaa täältäkin, kun päivisin lämpötila siinä +5 paikkeilla.
Viimevuotinen vk-haalari ei enää mahdu, nyt enimpien lumien sulaessa onkin menty vallan mustalla tretornin kurahaalarilla.  Yhtään ei ole ollut kylmä sisälle tultaessa, kun puvussa on fleecevuori. Eikä tätä voi liikaa kehua, nopea pukea ilman välikerroksia, kapean mallinen, kestävä-hankittu aikanaan keskimmäiselle ja edelleen pitää vedet ulkopuolella.Laitoin googleen hakusanaksi välikausihaalari, ja ensimmäinen mainos oli Sportamoren. Tilasin siis haalarin sieltä, ja alekoodin (trainmore15) kanssa muutenkin edullisesta hinnasta sai vielä -25%. 
Eikä postikuluja, juuri viikko sitten posti kuljetti meille sieltä edulliset crocsin kumisaappaat joten ainakin edellinen kokemus oli hyvä.
V oli kotimittauksella viimeviikolla 102cm pitkä, ja valitsin koon 110cm. Ainakin pikaisen googlauksen perusteella ei ole kovin reilua kokoa, toivotaan että osui kohdalle.
Mutta sitten iskikin pieni pipopulma, toinen setti on punainen kuoritakki+mustat ulkohousut ja näillä kahdella mennään päiväkodissa. 
Löytyy mustat reimatecin vk-rukkaset, ja syksyllä ostetut popin punaiset rukkaset. Ja jesperjuniorilta voisi napata keltaiset.Ruusukepipot, keltainen sopisi sekä haalariin että kahteen muuhun takkiin myös, mutta turkoosi ei näyttänyt yhtään huonommalta ja siinä oli vielä vähän tylliä ruusukkeessa.  Tai ihan vaan punainen dinopipo mustalla harjalla, tai musta pipo punaisella rusetilla minnifanille?

Mitäs näitä pipontekijöitä on vielä, saa myös vinkata. Ekana tuli mieleen nopsupopsu, pimpam ja ullekas, useampi vanha suosikki ei taida enää olla toiminnassa.


Mutta se niistä kevätmietteistä, maanantaina suuntana on Islanti jossa takulla riittää vielä lunta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti