lauantai 7. maaliskuuta 2015

Mitä se vauva sitten tarvitsee?

Hamsterina tunnustan, että ei paljoa mitään.

Jemmavaatelaatikoiden penkominen toi eteen vain muutamien shortsien+lyhythihaisten ostamisen, 56-68cm on liki kaikkea tarvittavaa. Fleecehaalari on varmaan ensimmäinen ostettava syksyä odotellessa, tuolta laatikosta löytyi aika pinkki haalari ja parit ruskovillan silkkimyssytkin oli odottelemassa. Kotiutumisvaatteet, tuleeko (toivottavasti) helteellä kotiutuva vauva lyhythihaisessa vai pitkähihaisessa?

Rattaat on, musta koppakangas+vsin kuomu, mukiteline, ja harmaat rataskankaat-toisaalta kesäkuomu olisi ihana, se tulisi paremmin suojaksi ja olisi ilmastoidumpi. Toisaalta Brion Got on kummitellut ajatuksissa jo noin 5v ajan, ne on kopan kanssa niin kätevän oloiset. Iso ja helppopääsyinen tavarakori, koppa korkealla ja näyttää vaan niin hyvältä.
Matkarattaat on, niihin tarvitsee vauvalle sopivan istuinosan jonka saa makuulle, eniten sitä varmasti käytetään kaukalon kanssa.

Meillä oli aiemmin käytössä Britaxin Baby Safe Plus, joka juuri siinä 5v ajassa ehti olla kaikilla kolmella lapsella. Nyt valinta tulee tapahtumaan Be Safe Izi Go:n ja Cybexin Atonin väliltä, nyt oli aika hyviä tarjouksia monessa paikassa.

Sänky löytyy, patjakin on hyvin vähän nukuttu, ja lakanasettejä on jopa minun jäljiltäni säästetty. Pinnasuoja on, sen ajattelin päälystää (on valkoinen), samoin kuin vuoden 2007 makuupussin jolle kävi keskimmäisen toimesta kerran pieni huulipunavahinko ;)
Samoin on leluja, rintapumppuja (sähköinen+käsikäyttöinen avent), muutama pullo (vaatii uudet tutit), imetystyynyä ei ole. Tripp Trapp löytyy ja siihen kiinnostaisi kokeilla sitä Nb-settiä-jolloin pitäisi ostaa toinen TT tai sitten juniorituoli, V on nyt 102cm ja ei ihan yletä vielä tavalliselta tuolilta syömään tai piirtelemään hyvin. Meillä kun on keittiö ja olohuone+makkarit eri kerroksissa, ja vauvalle tarvitsee löytyä jokin käsistälaskupaikka myös alakerrasta.

Amme on, harjat, kuumemittarit jne pikkukamat. Itkuhälärit on, meillä on Cobran versiot jotka toimivat tarvittaessa radiopuhelimina. Joiden kanssa on erinäinen hauska hetki vietetty, kun vuokramökin vastapäisellä rannalla oli kerran hotelli+yökerho, ja meidän parista alkoi kuulua ilmeisesti narikkaväen juttuja :D

Sitteriä ei ole, Nuna Leaf on se mihin ihastuin kuvien perusteella-mutta ei paljoa ole käyttökokemuksia löytynyt? Toisaalta jotain pienempää olisi helppoa kantaa kerrosten välillä niinkuin aina ennenkin, jolloin tuo babyset olisi sitten aika turha.
Löytyy trikoinen kantoliina, kudottu kantoliina, sekä meitai.
Kestovaippoja löytyy jonkin verran, mutta ei tarpeeksi jos kokoaikaisesti niillä aikoo mennä.Mitähän mun listasta unohtui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti